How it works


BYS-Interactive OÜ is DE IPTV provider voor de Benelux en daarbuiten. Doordat wij samenwerken met de grootste aanbieder van IPTV van Europa kunnen wij een uptime garanderen van 99% voor al onze 4000+ live TV kanalen.

Wij werken alleen maar met Prepaid pakketten, zo bepaalt u zelf de duur van uw abonnement en zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Zodra uw abonnement afloopt, kiest u zelf of u wilt verlengen of niet.

In 3 stappen online

Binnen 24u nadat u een live TV pakket besteld ontvangt u van ons uw persoonlijke code waarmee u het abonnement direct kunt activeren op een apparaat naar keuze. Klik hier om naar onze help pagina te gaan en alle handleidingen te bekijken.

Veelgestelde vragen

1Op welke apparaten werkt het allemaal?
Onze live TV pakketten werken direct op Samsung en LG smart TV’s zonder extern apparaat. Verder kunt u onze live tv bekijken op alle Android tablets en smartphones, op alle Apple smartphones en tablets en op alle denkbare Android TV boxen. Met alle Apple TV’s vanaf de 4e generatie en op alle computers met OSX, MacOS of Windows kunt u ook direct kijken. Alle MAG boxen worden tevens door ons ondersteund.
2Hoe lang duurt de levering en hoe werkt dit?
Binnen 24u nadat u besteld en betaald heeft ontvangt u van ons per email een persoonlijke code incl. instructies voor het installeren en activeren van het live TV pakket.
3Kan ik het ook uitproberen?
Als u een email stuurt naar support@bysinteractive.com dan krijgt u van ons een test voor 24u.
4Wat gebeurd er nadat mijn abonnement afloopt?
U krijgt dan automatisch een email van ons dat uw abonnement binnenkort afloopt. U kunt dan direct via onze website verlengen als u dat wilt, maar dit is natuurlijk niet verplicht.
5 In welke landen werkt het?
Al onze kanalen werken overal ter wereld. Of u nu in Nederland, Turkije, België of waar dan ook ter wereld zit; als u toegang hebt tot internet, dan kunt u genieten van al onze 4000+ live TV kanalen.
6Wat heb ik allemaal nodig?
Voor de ontvangst van onze kanalen is alleen een internetverbinding nodig, verder hebt u geen aparte (TV) abonnementen meer nodig.
7Op hoeveel apparaten werkt het tegelijk?
Per pakket kunt u maar op 1 apparaat tegelijk kijken. U kunt wel switchen tussen apparaten. U kunt dus bijvoorbeeld met 1 code eerst in de woonkamer op uw TV kijken en later onderweg op uw smartphone. Op 2 apparaten tegelijk kijken is echter niet toegestaan, als u dit wilt doen om bijvoorbeeld tegelijk in zowel de slaapkamer als de woonkamer op aparte TV’s te kijken, dan hebt u per TV een aparte code/ abonnement nodig.

Meer dan 4000 live TV kanalen, direct op uw TV.

Waar wacht u nog op?